Image

Over Kraan en Baan Techniek B.V.

Kraan & Baan Techniek Nederland (K&BT) is een Kraanbaanbouwbedrijf dat ruim 40 jaar ervaring heeft op het gebied van alle type kraanbanen voor de beton- en de staalindustie. Installeren van een kraanbaan is specialistisch werk. Voor alles wat te maken heeft met railgebonden transportsystemen heeft K&BT wel een oplossing voor een probleem.

Zakelijke relaties

K&BT is een klein bedrijf dat geen grote overhead heeft, weet wat onze relaties willen en wat deze mogen verwachten van K&BT. Daarom dragen wij zorg voor onze relaties; opdat zij zo min mogelijk storingen en hoge kosten aan de kraanbanen hebben.

Zakenrelaties


Kraan en Baan Techniek Nederland onderhoudt zakelijk relaties in binnen en buitenland.

Hieronder enkele bedrijven waar K&BT jarenlang een goede samenwerking mee heeft.

Kraan & Baan Techniek


K&BT is een betrouwbare partner in het onderhoud van kraanbanen en constructies. Wij zien de opdrachten van onze relaties altijd als een uitdaging en nemen deze met 100% vertrouwen en inzet aan. K&BT laat relaties niet met problemen zitten maar zal in goed overleg met deze relaties de problemen oplossen om zo tot een goed onderhouden kraanbaan te komen.

Installatie van kraanbanen

De kraanbaan wordt door onze vakbekwame mensen van A tot Z geïnstalleerd. Zij meten uw kraanbaan in en met deze gegevens installeren zij binnen vastgestelde toleranties uw kraanbaan. Hiervan wordt een meetrapport gemaakt met de exacte ligging van uw kraanbaan.

Reparatie van kraanbanen

Niet alleen installeren wij nieuwe kraanbanen. Wij repareren ook uw reeds aangelegde kraanbanen. Hierover wordt een eindrapportage met de juiste meetgegevens gemaakt om aan te tonen dat uw gerepareerde kraanbaan binnen de tolerantie ligt. Dit waarborgt een goede werking van de kraan en een minimale slijtage van de kraanbanen in de toekomst.

Kraanbaan inspectie

Een goed onderhouden kraanbaan is van groot belang om uw activiteiten uit te blijven voeren. Regelmatige inspectie van uw kraanbaan kan op tijd problemen aan het licht brengen voordat alles stil komt te liggen door een slecht functionerende kraanbaan. K&BT inspecteert uw kraanbaan grondig en voert metingen uit. Als eindproduct van onze inspectie ontvangt u een rapport met onze bevindingen en krijgt u hierbij een advies om uw kraanbaan in optimale conditie te houden.

Neven activiteiten van K&BT

  • Reparaties, inspecties, en onderhoud aan staalconstructies.
  • Maken van loop- en machine bordessen zoals U wenst.
  • Uitvoeren van montage en demontage van constructies en machines.
  • Het aanbrengen van valbeveiligingen.
  • Schilderen van constructies en kranen.

Kennis, ervaring en gereedschappen in huis

Kraan & Baan Techniek heeft alle benodigde gereedschappen, kennis en ervaring in huis om in een zeer korte tijd een perfecte kraanbaan voor u te installeren. Wij werken met eigen materiaal en transport. Naast het snel aanleggen hebben wij jarenlange kennis van reparatie, renovatie en onderhoud van kraanbanen.

Vakbekwaam bedrijf

Kortom, Kraan & Baan Techniek is een bedrijf waar U op kan rekenen 24 uur per/dag, 7 dagen per/week, en 12 maanden per/jaar om de problemen aan kraanbanen en constructies voor U op te lossen met een team van vakbekwame mensen.